Η Τελετή Ορκωμοσίας της νέας δημ. Αρχής και τοπικών συμβούλων στον Δήμο Πύλης

Με την δέουσα επισημότητα και σύμφωνα με το εθιμοτυπικόν της περίστασης, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και στον προαύλειο χώρο του δημ. Καταστήματος Πύλης, η Τελετή Ορκωμοσίας του νέου Δ.Σ., κατά την οποία ορίστηκαν ο Δήμαρχος κ. Κων/νός Μαράβας, που επανεξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη φορά και με πλειοψηφία, οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι πρόεδροι κοινοτήτων, παρουσία πλήθους κόσμου.

Αρχικά η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό χοροστατούντος του Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου και ακολούθως η τελετή Ορκωμοσίας.

Στον χαιρετισμό του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους, τόνισε μεταξύ άλλων…: «Θα είμαι πάντα δίπλα σας, ως δικός σας άνθρωπος και εγώ και οι συνεργάτες μου, για να δούμε μαζί τον Δήμο μας να προοδεύει. Θα πορευθώ με βάση την αξιοκρατία, την διαφάνεια και τη νομιμότητα. Με ευθύνη και σεβασμό σε όλους. Χωρίς πολιτικούς φίλους και διακρίσεις.

Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε τα έργα που ξεκινήσαμε και να τηρήσουμε τις υποσχέσεις που δώσαμε, επιζητώντας από την πλευρά σας να είστε αυστηροί μαζί μας, ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δηλώνω ξανά και από αυτό το Βήμα ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να τιμήσω την επιλογή των συμπολιτών μου προς την παράταξη και το πρόσωπό μου».

Ακολούθως και πρώτα από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, έλαβε χώρα η διαδικασία υπογραφής του πρωτοκόλλου Ορκωμοσίας και να κλείσει με τους εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους και τους νέους προέδρους του συνόλου των Τ.Κ. του Δήμου.

Στην χθεσινή εκδήλωση Τελετής της Ορκωμοσίας παραβρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές της Ν.Δ. Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Λιούτας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Μιχ. Ταμήλος και Χρ. Σιμορέλης, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημ. Παπαστεργίου, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Δ. Μετεώρων κ. Θεοδ. Αλέκος, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Αθ. Μεριβάκης, οι περ/κοί σύμβουλοι κ.κ. Ντίνος Μπάρδας,  Χρ. Γακόπουλος και Ντέμη Νάτσινα, ο πρώην περ/κός σύμβουλος κ. Γεώρ. Τσίγκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Κ. Τρέλλης, καθώς και πρώην Δήμαρχοι του Δ. Πύλης και εκπρόσωποι από τον εμπορικό και πολιτιστικό χώρο του Δήμου και του Νομού.

Για τα Στουρναραιϊκα η Πρόεδρος και οι κοινοτικοί σύμβουλοι

Γεωργία Λαμπρογιώργου

Κωνστνατίνος Θάνος

Κωνσταντίνος Πολύζος

Χρήστος Λαμπρογεώργος