Υπέγραφη η σύμβαση για τα έργα οδικής ασφάλειας στο δρόμο από τα Στουρναραίϊκα προς Παλαιοχώρι, Ισιώματα και Λόγγο απο την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τμήματα του δρόμου από τα Στουρναρέικα  προς τους οικισμούς Παλαιοχώρι, Ισιώματα και Λόγγο βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Ξεκινά ένα ακόμη έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες  βελτιώνουμε  τμήματα του δρόμου από τα Στουρναρέικα  προς τους οικισμούς Παλαιοχώρι, Ισιώματα και Λόγγο» δηλώνει ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Μελετάμε, χρηματοδοτούμε  και κατασκευάζουμε έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.