Ασφαλτοστρώνονται δρόμοι στα Στουρναραίϊκα Τρικάλων

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για τη ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στα Στουρναραίϊκα. Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο τμήμα από τα Στουρναραίϊκα προς τον οικισμό Παλαιοχωρίου, σε συνολικό μήκος 1,5 χλμ. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 240.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αυτές τις ημέρες ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος από Στουρναραίϊκα προς Ισιώματα σε συνολικό μήκος 1,2 χλμ. Η ασφαλτόστρωση εντάσσεται στο πλαίσιο έργου συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ που περιλαμβάνει στις επόμενες ημέρες ασφαλτόστρωση του δρόμου Στουρναραίϊκα προς Λόγγο, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, την πρόεδρο της Τ.Κ. Στουρναρέικων Γεωργία Λαμπρογιώργου, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες ικανοποιούμε τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, με  έργα που  ενισχύουν τις  συνθήκες οδικής ασφάλειας και βελτιώνουν την καθημερινότητα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.